Alle categorieën
EN

Home>Nieuws>industry News

ERNSTIGE SITUATIE IN VUURWERK VERZENDING

Er zijn slechts 3 maanden verwijderd van 4 juli (Amerika's Onafhankelijkheidsdag), en het is een zeer belangrijke dag voor Amerikanen die de zeer speciale dag met vuurwerk zouden moeten vieren. Voor elk jaar in mei moeten grote hoeveelheden vuurwerk naar de bodem van de Verenigde Staten worden verscheept. Het lijkt er echter op dat Amerikaanse vuurwerkimporteurs in het seizoen van 2021 een nogal trieste situatie tegemoet zien.


marinetraffic-600x336

Containerschiplocaties, 13 januari (kaart: MarineTraffic)

Het transportprobleem is de hoofdpijn sinds het uitbreken van de pandemie in 2019, het veroorzaakte een reeks van tekorten aan containers in de afgelopen maanden en een patstelling in veel havens momenteel. De pandemie heeft de handel in buitengewone mate verstoord, de kosten voor het verzenden van goederen opgedreven en een nieuwe uitdaging toegevoegd aan het wereldwijde economische herstel, met name de vuurwerkindustrie.


"De pandemie heeft het wereldwijde transportnetwerk in een totale chaos geworpen, waardoor er bij elke bocht obstakels ontstaan", schreven NFA-voorzitter Steve Houser en meer dan 1,300 NFA-leden, eigenaren van vuurwerkbedrijven en werknemers aan het Department of Transportation. “We schrijven om u te vragen onmiddellijk de haven- en transportinfrastructuur van ons land te onderzoeken om te zien waar de knelpunten zijn, en onmiddellijk de noodzakelijke wijzigingen door te voeren om het systeem te stroomlijnen en terug te brengen naar de voorwaarden van vóór COVID-19. Als dit de komende weken niet gebeurt, vrezen we dat het vuurwerkseizoen dit jaar nooit zal plaatsvinden. "

                                                                                          ------ van saveourfireworks.blogspot.com


Laten we erover horen via de berichtgeving


"Ik heb nog nooit zoiets gezien", zei Lars Mikael Jensen toen hem werd gevraagd door Washington Post, hoofd van Global Ocean Network bij AP Moller-Maersk, 's werelds grootste rederij. “Alle schakels in de supply chain zijn uitgerekt. De schepen, de vrachtwagens, de magazijnen. " Volgens het rapport van NFA (National Fireworks Association) is de verzendtijd van China naar de Verenigde Staten verdubbeld van 30 naar 60 dagen, en zijn de kosten voor het verzenden van een veertig voet container met consumentenvuurwerk bijna verdubbeld in prijs van meer dan $ 9,300 tot $ 17,700 per container. Ten slotte duurt het nu bijna 21 dagen om een ​​containerschip te lossen in de haven van Long Beach, Californië. Hier is een brief om de aandacht te vestigen op de problemen waarmee de transport-, logistiek- en toeleveringsketen van de Amerikaanse consumentenvuurwerkindustrie wordt geconfronteerd bij het Department of Transportation in de VS, door NFA-president de heer Steve Houser, en mede ondertekend door meer dan 1,300 NFA-leden, eigenaren van vuurwerkbedrijven en medewerkers.


De rest van de ondertekende namen die niet in deze passage worden weergegeven

NFA-brief aan Buttigieg met betrekking tot seizoen_2021 van 1

NFA-brief aan Buttigieg met betrekking tot seizoen_2021 van 2

2021-03-20