Alle categorieën
EN

Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Virtuele demo voor seizoen 2021

“Terwijl de pandemie van het coronavirus voortduurt, is de verkoop van vuurwerk aan consumenten, waaronder sterretjes en vuurwerk, meer dan verdubbeld. Maar de invoer uit China, dat meer dan 90% van 's werelds vuurwerk levert, is eerder dit jaar stilgevallen, en marktleiders verwachten de komende dagen een aanbodtekort. "
- van CNN Business

新闻 配 图 -1 修 后

Het seizoen van 2020 in de Verenigde Staten is raar, omdat 1.3G-vuurwerk allemaal is geannuleerd, dus het explosieve aantal 1.4G-consumentenvuurwerk zorgt ervoor dat Amerika snel opraakt. Zodra de viering van 4 juli voorbij is, worden de demo van onze nieuwe producten dit jaar allemaal online verplaatst vanwege de onvermijdelijke COVID-19-situatie direct na de zomerstop.

We hebben een hele nieuwe lijst met producten ontwikkeld, waaronder Amerikaanse items van 500 gram cakes, Romeinse kaarsvieringen, rook, ook Europese items van samengesteld vuurwerk, mijnen, fonteinen en dergelijke op een zeer interessante manier van introductie in de demovideo, ondertussen zijn er nieuwe series allemaal opgenomen in de demo-lijst.

GAAN REEKS
NEON-REEKS
GESLACHTEN ONTHULLEN ITEMS
PAARSE REEKS

Opvallende labelontwerpen, mooie en nette uitvoering, kracht van poeder met hartverscheurend tempo en geluiden, dit zou de beste demo van Chili Fireworks ooit kunnen zijn, ga het bekijken via de onderstaande link, uw opmerkingen en vragen zijn meer dan welkom.

2020-11-27